torstai 13. marraskuuta 2014

Viljattomat tortillat



Tortilloja, tortilloja, tortilloja!  Vihdoin löysin reseptin viljattomiin tortilloihin. 

Kriittisten Ruokailijoiden lemppareihin kuuluvat tortillat. Tähän asti olen tyytynyt itse syömään tortillailtoina salaattia jauhelihasoosilla. Nyt sain kääriä täytteen ihanan tortillaletun sisään.

Reseptin löysin selaillessani Pinterestiä. Linkin alkuperäiseen reseptiin löydät tästä (klik).

Tapani mukaan hiukan muokkasin reseptiä mittoja muunnellessani.
Taikina toimi erittäin hyvin. Tortillat oli helppo kääntää, ne olivat hyvän makuisia ja pysyivät hyvin koossa täytteiden ympärillä.

Nams ja mums! Suosittelen!!!




Viljattomat tortillat:

(8 tortillalättyä)
  • 3 munaa
  • 3 dl kookosmaitoa
  • 1 rkl oliiviöljyä
  • 1 dl tapiokatärkkelystä
  • 3 rkl kookosjauhoa
  • ripaus suolaa
  1. Sekoita kulhossa munat, kookosmaito ja oliiviöljy.
  2. Sekoita toisessa kulhossa tapioka, kookosjauho ja suola.
  3. Kaada neste kuivien aineiden koko ajan sekoittaen kunnes taikina on tasaisesti sekoitettu.
  4. Paista tortillat keskilämmöllä oliiviöljyllä voidellulla pannulla.
  5. Täytä omilla lemppareillasi ja SYÖ!!!



Kohti viikonloppua:

"Eat a lot.
  Sleep a lot."




2 kommenttia:

  1. Ootko allerginen myös maissille? Ellet niin suosittelen niitä aidoimpia tortilloja eli maissijauhoista valmistettuja. Saa gluteenittomana toisinaan kaupastakin. Kun et näy olevan tärkkelyskammoinen kun tuota tapiokaa letuissasi on.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ikävä kyllä olen allerginen myös maissille kuten myös riisille.
      Tärkkelyskammoinen en ole :D.
      Kiitos kuitenkin vinkistä, ehkäpä siitä on apua jollekulle toiselle.

      Poista

Kommentoi ja kysele.
Jätä viesti käynnistäsi.
Kiitos, kun poikkesit!